Ondernemers huren bij Nefkens Rent Huur (shortlease) een Peugeot van 1 dag tot 1 jaar met een flexibel contract. www.nefkensrent.nl is onderdeel van Nefkens Midden BV
Ondernemer? Huur een auto van 1 dag tot 1 jaar!
Bedrijfswagen huren of shortleasen
Heeft u voor de zaak tijdelijk een of meer bedrijfwagens nodig? Kies dan voor shortlease bij Nefkens Rent. U bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract en dat zónder opzegtermijn! Bekijk hier het bedrijfswagen lease aanbod van Nefkens Rent. Lees verder »
Peugeot 208 shortlease aanbieding
De Peugeot 208 is een hagelnieuw model in de Peugeot familie en zowel in benzine als in diesel uitvoering al volop te huur bij Nefkens Rent! De Peugeot 208 is een milieuvriendelijke en zuinige auto en kent een bijtellingpercentage vanaf 14%! De Peugeot 208 is al te huur vanaf € 630,- per maand!
Bekijk deze aanbieding »
Waarom Nefkens Rent?
Auto's direct beschikbaar
Ruime keuze aan modellen
Geen opzegtermijn
Gratis haal- en brengservice
Peugeot Partner shortlease aanbieding
De Peugeot Partner is een superpraktische bedrijfswagen geschikt voor het vervoeren van grotere goederen. De wagen kan betiteld worden als een kwalitatief hoogstaand model dat een hoog rendement biedt maar tegelijk ook comfort en zelfs luxe biedt! De Peugeot Partner is al te huur vanaf € 645,- per maand!
Bekijk deze aanbieding »
Map Nefkens Rent

Heeft u tijdelijk een representatieve auto nodig, dan bent u bij Nefkens Rent aan het juiste adres. U heeft bij ons ruime keuze in diverse modellen. Wij verhuren voornamelijk Peugeot modellen, maar ook andere merken zijn in overleg te huren. Onze auto’s zijn nooit ouder dan 1˝ jaar. Daarbij zorgen wij voor snelle service en kunt u gebruikmaken van gratis haal- en brengservice door heel Nederland.
Tot slot communiceren wij heldere tarieven; in één oogopslag kunt u zien wat uw kosten zijn. Dus geen extra specificaties achteraf, waardoor wij zeer concurrerend zijn in de verhuur(rent)markt.

 

Al onze huurauto’s zijn all-risk verzekerd. Er geldt een eigen risico van € 227,-. Ook zijn alle inzittenden (naar aantal gordels) verzekerd. Ondernemer? Huur een auto van 1 dag tot 1 jaar!

 

Huren of shortleasen
Bent u ondernemer en heeft u voor korte of langere tijd een auto nodig? Kies dan voor shortlease bij Nefkens Rent. Of u nu een personenauto of een bedrijfswagen nodig hebt. U bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract en dat zónder opzegtermijn.

 

 

Voor korte termijn huur en shortlease kunt u terecht bij Nefkens. Neem contact op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via telefoon (030) 241 42 43.