Ondernemers huren bij Nefkens Rent Huur (shortlease) een Peugeot van 1 dag tot 1 jaar met een flexibel contract. www.nefkensrent.nl is onderdeel van Nefkens Midden BV
Ondernemer? Huur een auto van 1 dag tot 1 jaar!
Bedrijfswagen huren of shortleasen?
Heeft u voor uw bedrijf tijdelijk een of meerdere bedrijfswagens nodig? Kies dan voor shortlease bij Nefkens Rent. U bepaalt zelf de looptijd van het contract en dat zonder opzegtermijn! Bekijk hier het bedrijfswagen aanbod van Nefkens Rent. Lees verder
Peugeot 208 huur en shortlease aanbieding
Het nieuwe design van deze compacte hatchback is karaktervoller, sportiever en geraffineerder dan ooit. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie. Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. De Peugeot 208 heeft een bijtellingpercentage van slechts 14%! De uiterst aantrekkelijke Peugeot 208 is al te huur vanaf € 559,00 per maand!
Bekijk deze aanbieding
Peugeot 308 aanbieding
Peugeot 308SW huur en shortlease aanbieding
De volledig Peugeot 308 SW combineert strakke lijnen met riante afmetingen. De Peugeot 308 SW, biedt op stijlvolle wijze alle traditionele voordelen van een break: veel ruimte voor inzittenden en bagage, flexibiliteit en gebruiksgemak. De 308SW is een milieuvriendelijke en zuinige auto en kent een bijtellingpercentage van 14%! De uiterst aantrekkelijke Peugeot 308SW is al te huur vanaf € 759,00 per maand!
Bekijk deze aanbieding
Waarom Nefkens Rent?
Auto's direct beschikbaar
Ruime keuze aan modellen
Geen opzegtermijn
Gratis haal- en brengservice
Peugeot Partner aanbieding
De Peugeot Partner is handzaam en soepel in het stadsverkeer en vlot op de snelweg. De Peugeot Partner is een superpraktische bedrijfswagen geschikt voor het vervoeren van goederen. De asymmetrische achterdeuren maken het in- en uitladen kinderspel. Het laadvolume bedraagt 3,3m tot 3,7m, waarin u tot maximaal 650-900kg kunt laden. De binnenruimte is ruim, en het hoge dak is zeer praktisch. De Partner is al te huur vanaf €645,00 per maand!
Bekijk deze aanbieding
Map Nefkens Rent

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd een representatieve auto nodig, dan bent u bij Nefkens Rent aan het juiste adres. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse modellen. Wij verhuren voornamelijk Peugeot modellen, maar ook andere merken zijn in overleg te huren. Onze auto’s zijn nooit ouder dan 1 jaar. Daarbij zorgen wij voor snelle service en kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice door heel Nederland.
Tot slot hanteren wij transparante en scherpe tarieven; in n oogopslag kunt u zien wat uw kosten zijn. Dus geen extra specificaties achteraf, waardoor wij zeer concurrerend zijn in de verhuur(rent)markt.

Al onze huurauto’s zijn all-risk verzekerd. Er geldt een eigen risico van € 300,00. Ook zijn alle inzittenden (naar aantal gordels) verzekerd. 

 

Huren of shortleasen

Bent u ondernemer en heeft u voor korte of langere tijd een auto nodig? Kies dan voor Nefkens Rent. Of u nu een personenauto of een bedrijfswagen nodig hebt. U bepaalt zelf de looptijd van het huur contract en dat zonder opzegtermijn.
 

Voor korte en lange termijn huur, verwelkomen wij u graag bij Nefkens Rent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Rent Professional. Wij zijn bereikbaar via telefoon (030) 241 42 43.