Ondernemers huren bij Nefkens Rent Huur (shortlease) een Peugeot van 1 dag tot 1 jaar met een flexibel contract. www.nefkensrent.nl is onderdeel van Nefkens Midden BV

Hoe werkt autohuur en shortlease?

Een auto huren voor korte termijn
Aan een auto bent u het liefst zo min mogelijk geld kwijt als ondernemer. Dat kan een reden zijn om een auto voor korte termijn te huren, in plaats van te kopen. Wanneer u zelf geen auto heeft, of tijdelijk een extra auto nodig heeft, biedt korte termijn huren veel voordelen. U bespaart de eenmalige aanschafkosten en de bijkomende kosten voor onderhoud, verzekering en belasting. De meest praktische huurvorm heet shortlease. Shortlease is een ideale oplossing voor uw behoefte aan tijdelijk vervoer.

 

Shortlease staat ook wel bekend als korte termijn autoverhuur of korte termijn autolease.

 

 

Wat is het verschil tussen huur en shortlease?
- Een huurauto koppelt u aan de korte invulling van één of enkele dagen. 
- Een shortleaseauto koppelt u aan een wat langere invulling van één tot enkele maanden.

 

 

Wat is shortlease?
Shortlease is de meest betaalbare vorm van autorijden, zonder een auto te kopen. Bij een gewoon leasecontract is de looptijd doorgaans 24 of 36 maanden en is niet flexibel. Een shortlease contract kunt u afsluiten voor elke gewenste huurperiode. Gewoonlijk is dat tot een leasetermijn van 12 maanden, maar kan ook langer. En bij Nefkens Rent heeft u géén opzegtermijn! 

 

Shortleasen is een leasevorm voor ondernemers met de flexibiliteit van huren en de service van leasen. Daarnaast is de prijs voor een shortlease auto lager dan bij een huurauto. De kosten wordt bovendien nog eens lager als u meer kilometers rijdt op jaarbasis.

 

 

Voor wie is shortlease geschikt?
Shortleasen is geschikt voor ondernemers die direct een of meedere auto's nodig hebben voor een looptijd vanaf 1 dag. Klanten die bij ons een auto shortleasen doen dit met name vanwege:

- Medewerkers in hun proeftijd
- Opvang tijdens tijdelijke drukte
- Project met een beperte looptijd

 

Shortlease is dus bij uitstek een oplossing voor tijdelijke werknemers of startende ondernemers. Ook voor bedrijven die een deel van hun wagenpark flexibel willen houden is shortlease geschikt 

 

De tarieven voor een shortlease auto liggen lager dan bij een huurauto terwijl u wel de flexibiliteit behoudt en het contract kan beëindigen wanneer u wilt. Dit in tegenstelling tot een leasecontract waaraan u meestal 36 maanden of langer  vastzit.

 

  

Waarom shortleasen bij Nefkens Rent?
Nefkens heeft honderden Peugeot's op voorraad die ook gewoon voor een periode gehuurd kunnen worden. Nefkens Rent is de verhuur en shortlease specialist van Peugeot dealer Nefkens. U kunt direct online het shortlease aanbod bekijken: personenauto's of bedrijfsauto's.

 

U kunt zelf uw auto uitzoeken uit onze Peugeot voorraad. Doorgaans bent u binnen dag onderweg met uw tijdelijke Peugeot. Rijdt u liever een ander automerk? Ook dat kan bij Nefkens Rent.

 

Om shortleasen zo eenvoudig mogelijk voor u te maken hanteert Nefkens Rent scherpe tarieven en heldere voorwaarden. U kunt tevens uw auto uitbreiden met diverse service componenten naar wens, zoals navigatie en winterbanden.